Wandmodellen

Vekah levert modellen van verschillende gerenommeerde fabrikanten voor zakelijke toepassing en particulieren.

Hierbij denken wij aan merken als Samsung, Toshiba.

Natuurlijk binnenklimaat in combinatie met een creatief en uniek design

Als u een exclusieve airconditioning zoekt die anders is, neem dan de art cool airconditioner. Eindelijk kunt u een airconditioner hebben die er stijlvol, vernieuwend en aantrekkelijk uitziet.
De art cool-reeks is uitgevoerd met de modernste snufjes waaronder het neo plasma-lucht-reinigingssysteem, goldfin (condensor coating) en auto clean functie.

Toepassingen

De binnendelen van de serie hogewand modellen worden in het te conditioneren vertrek hoog tegen de wand geplaatst. De lucht wordt hierdoor op de beste manier door het vertrek verspreid. Door de dubbele luchtuitblaaslamellen kan de lucht in zowel horizontale als verticale richting worden gestuurd. Het geluidsniveau van deze serie is bijzonder laag en samen met het fraaie ontwerp kan dit binnendeel vrijwel overal worden toegepast. Veel voorkomende toepassingen zijn kantoren, winkels, woonvertrekken en horeca gelegenheden, maar ook in technische ruimten zoals server- en/of telecomruimten doen deze units uiterst betrouwbaar hun werk.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze prodcuten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl