Cassette model

De cassettemodellen zijn ontworpen om gedeeltelijk in een plafond te worden ingebouwd. Alle apparaten, leidingen etc. blijven hierdoor uit het zicht.

Alleen het fraaie en zéér platte gecombineerde aanzuig- en uitblaasrooster blijft zichtbaar. De standaard luchtverdeling is naar 4 zijden, er kunnen echter 1 of 2 zijden worden afgeblind waardoor ook excentrische plaatsing mogelijk is. Momentreel zijn er ook ronde modellen die in alle richtingen een gelijkmatige luchtverdeling hebben. Heel interessant boven zitplaatsen!

De inbouwhoogte is minimaal en zal in de meeste situaties geen probleem vormen. Cassette modellen lenen zich bij uitstek voor toepassingen in kantoren, winkels, restaurants, showrooms, instructieruimtes en vergaderzalen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze prodcuten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl