Koelcellen e.d.

Vekah koudetechniek vervult al uw behoeften op het gebied van de koel- en vriestechniek. Dat doen wij sinds 1981 met veel passie en plezier.

De grote kracht van Vekah is de uitgebreide productkennis waarover onze gecertificeerde medewerkers, technici en monteurs beschikken. Als een doorgewinterde en kundige speler begeven wij ons al die jaren in de wereld van de koudetechniek.

We bouwen op onze bedrijfslocatie complete computergestuurde koelinstallaties die we vervolgens bij onze klanten installeren en onderhouden. De meerwaarde van Vekah is ook het gevarieerde dienstenpakket dat wij u kunnen bieden.

Van installaties voor industriële koeling en vriestechnieken, scherfijs- en schilferijsmachine, koel- en diepvriescellen, koel- en diepvrieskasten en ijsblokjesmachines tot diverse airconditioningsystemen.

Kortom, wij leveren u een compleet assortiment aan producten van diverse fabrikanten.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl