Koudetechniek

Vekah heeft al meer dan 39 jaar ervaring in de levering en montage van industriële koelsystemen en vriessystemen.
Hierbij moet u denken aan koelcellen en vriescellen, of koelsystemen en vriessystemen waarbij de centrale compressorunits meerdere cellen bedienen.
Centrale en op afstand bedienbare computer systemen worden hierbij ook vaak door ons toegepast. Ook grotere scherfijsmachines behoren onder meer tot het industriële leveringsprogramma.

Industrial refrigeration compressor unit. Abstract industrial background.

Vekah industriële koeltechniek ontwerpt en realiseert moderne energiezuinige koeloplossingen en vriesoplossingen. Actuele kennis van uw bedrijfsprocessen gecombineerd met onze vakkennis leiden naar de meest optimale oplossingen.

Tijdens het ontwerp wordt tijd en kennis geïnvesteerd om te komen tot een uitgebalanceerde installatie waarbij energiekosten en milieueffecten ook een grote rol spelen.

De kwaliteit van onze koelinstallaties en vriesinstallaties komt tot uitdrukking in het toepassen van hoogwaardige techniek en materialen. Wij vertegenwoordigen diverse topmerken.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl