Vloer- plafond unit

Deze units zijn toepasbaar voor zowel horizontale- als verticale montage.
In horizontale stand wordt het binnendeel tegen het plafond geplaatst en de luchtuitblaas geschiedt nu langs het plafond, gebruik makend van het z.g. coanda effect.

In verticale positie wordt het binnendeel laag aan de wand gemonteerd en wordt de lucht omhoog geblazen. In beide situaties zal de lucht op een goede wijze door het vertrek worden verspreid en de ruimte worden geconditioneerd. De keuze is afhankelijk van de situatie en de persoonlijke voorkeur.

Montage

Door hun geringe gewicht en de universele mogelijkheden kunnen de binnendelen van deze serie zeer eenvoudig worden gemonteerd. Meestal kunnen de leidingen geheel uit het zicht worden weggewerkt. Voor moeilijke situaties is een optionele condenspomp beschikbaar.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl