Koel- en vriescellen

Wij bieden u een omvangrijk leveringsprogramma koel- vriescellen. Zowel voor verwerking HACCP-normen als voor opslag voor dagelijks gebruik.

De demonteerbare koelcellen bieden voor het bewaren en opslaan van voedingswaren de beste oplossing. Er kan in een mum van tijd en zonder speciale werktuigen een cel gemonteerd worden voor zowel koel- als vriesdoeleinden. De ruimtes kunnen probleemloos gedemonteerd worden.
Een groot aantal bijhorigheden is verkrijgbaar, waarmee de gebouwde ruimte perfect zal voldoen aan de strenge hygiënische eisen gesteld in de EEG-normen van de voedingssector. Door het plaatsen van een scheidingswand in een speciaal daartoe ontworpen T-paneel kan op eenvoudige wijze een combinatie-cel geleverd worden met koelgedeelte en vriesruimte. De ISO 10 normen zijn vooral bekend voor het op langere termijn bewaren van alle soorten voedingswaren.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl