Industriële koeltechnieken

Binnen het leveringsprogramma van de industriële koel- en vriestechniek vallen de grotere installaties. Hierbij moet u denken aan koel- en vrieshuizen, of koel- en vriessystemen waarbij centrale compressorunits meerdere cellen bedienen. Centrale en op afstand bedienbare computersystemen worden hierbij ook vaak toegepast. Ook grotere scherfijsmachines behoren onder meer tot het industriële leveringsprogramma. Vekah industriële koeltechniek ontwerpt en realiseert energiezuinige en moderne koel- en vriesoplossingen. Actuele kennis van uw bedrijfsprocessen en ons vakgebied leiden naar de meest optimale oplossingen.Tijdens het ontwerp wordt tijd en kennis geïnvesteerd om te komen tot een gebalanceerde installatie waarbij energiekosten en milieueffecten ook een belangrijke rol spelen. De kwaliteit van onze koel- en vriesinstallaties komt tot uitdrukking in het toepassen van hoogwaardige technieken en materialen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl