Airconditioning

Een airconditioning installatie is een systeem waarmee je de lucht doet koelen, ontvochtigen, filteren of verwarmen. Airco zorgt dus het hele jaar door voor comfort en een aangenaam gevoel.

Een prettig binnenklimaat bevordert het comfortgevoel: U blijft alerter, presteert beter en houdt het langer uit.

Een goed airconditioning systeem zorgt voor heerlijk gekoelde zomers. In de warmtepomp uitvoering kunt u er in de koude periodes zelfs zeer zuinig
en comfortabel mee verwarmen. Met de nieuwste technieken worden tochtverschijnselen voorkomen.

Airconditioning en het milieu:

Tegenwoordig wordt er bij airconditioning veel aandacht besteed aan geluidsreductie, lager energieverbruik en milieuvriendelijke koudemiddelen. De nieuwe koudemiddelen (bijvoorbeeld R32) zijn niet giftig, niet explosief, reukloos en tasten de ozonlaag niet aan. Een installatie moet volgens het F-gassenbesluit worden aangesloten en in bedrijf worden gesteld, waarbij ook de nodige documenten worden verstrekt.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl