Plafond onderbouw unit

De plafondonderbouw modellen worden aan de zijkant van het te conditioneren vertrek tegen het plafond gemonteerd. De lucht wordt horizontaal uitgeblazen en door de speciale gevormde uitblaaslamel blijft deze aan het plafond “kleven” waardoor de worp wordt verlengd en de lucht goed door het vertrek wordt verspreid. De binnendelen zijn bijzonder geluidsarm en mede door het neutrale ontwerp en de kleurstelling universeel toepasbaar.

Dit type airco wordt veelvuldig toegepast in kantoren, restaurants, winkels, verwerkingsruimten, leslokalen, vergader- en computerruimten.

Geïnteresseerd in onze diensten?Een goed advies en duidelijke uitleg van onze keuzemogelijkheden zijn zeer belangrijk. Heeft u interesse in of vragen over een van onze producten? Vekah koude- en warmtetechniek kan u daarbij, met haar jarenlange expertise, behulpzaam zijn.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Vekah koude- en warmtetechniek
De houder van dit bedrijfs-certificaat is gerechtigd werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties. Registratie nummer: F.GAS-4.10.0616-NLD-ref.00

Onze installaties worden geleverd onder PED keur - Certificatie

Contact

Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond, Nederland
T. +31 (0) 492 555 222
F. +31 (0) 492 555 400
E. info@vekah.nl