Nieuwe website Beter Vindbaar B.V.

 

Na 1.5 jaar hebben we eindelijk tijd kunnen maken voor onze eigen website. We hebben als bedrijf veel vooruitgang geboekt sinds de oprichting, maar de website is helaas achtergebleven. Daar is sinds kort verandering in gekomen. Als goede voornemen voor 2017 hebben we besloten om een vernieuwde website neer te zetten, die focust op gebruiksvriendelijkheid en responsiveness.

Bij ons begint het maken van een website bij Luka en Jonno. Zij beginnen aan het ontwerp door idee├źn uit te tekenen. Als er een definitief idee is hoe de pagina’s eruit moeten zien, begint Luka met het uitwerken van het design op de computer. Voor iedere pagina wordt een design ontworpen. Deze pagina’s worden dan met het hele team bekeken en beoordeeld. Als er iets niet perfect is, past Luka het design aan en oordelen we opnieuw. Dit gaat door tot het uiteindelijke design klaar is. Dit iteratieve proces kost veel tijd, maar hierdoor wordt de kwaliteit significant beter.

Met dat design ga ik – als Hoofd Webdesign – dan aan de slag. Ik codeer de pagina’s op grote desktop schermen, maar zorg er voor dat ook op een mobiele telefoon of tablet de pagina’s er goed uitzien en leesbaar zijn. Wanneer de codering klaar is, bekijken we weer met het hele team het resultaat en kiezen we de afbeeldingen die op de website horen. Als alles gecodeerd is, leveren we de website op en zetten we deze online.

De afgelopen paar weken heeft er een beta-versie van onze website online gestaan. Vanaf vandaag staat de (bijna) uiteindelijke versie online.
Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk gerust even rond op de site en laat ons weten wat u ervan vindt. Wij zijn er in ieder geval heel erg trots op! Veel kijkplezier.

Door: Huub van Hoof
Datum: 6-5-2017