Nieuw product gelanceerd!

 

Veel ZZP’ers, studenten of (beginnende) bedrijven hebben geen tijd en budget om een goede website te laten maken. Dit is spijtig, want een (goede) website is tegenwoordig essentieel voor (verhoogde) verkoop van producten, het binnenhalen van klanten, het bekend maken van je naam en misschien wel het belangrijkst van alles; online kunnen concurreren met andere bedrijven in de zelfde sector.

Vanwege het beperkte budget van (beginnende) ZZP’ers, studenten of bedrijven vonden wij dat er iets moest veranderen aan de hoge prijs voor kwaliteitswebsites.

Zo gezegd, zo gedaan.

Met trots presenteert Beter Vindbaar B.V. haar nieuwe concept:”Mix je eigen website”

Ons systeem werkt als volgt:

Alle ‘onderdelen’ van een website (header, footer, layout etc.) hebben wij meerdere keren, in verschillende stijlen gecreĆ«erd. Zo hebben wij voor bijvoorbeeld de header drie ‘prefab’ headers waaruit de klant kan kiezen.

Deze header kan uiteraard volledig gepersonaliseerd en aangepast worden, maar omdat de basiscode er is, scheelt het aanpassen van de al bestaande code enorm veel tijd en geld.

Door zo alle ‘onderdelen’ van te voren gemaakt te hebben, wordt het hele proces van een website maken versimpeld en versneld opdat zo tijd en geld bespaard kan worden zonder de kwaliteit of uitstraling van de website te verminderen. Om te zorgen dat niet alle geleverde websites op elkaar lijken, maken of verversen wij tijdig de stijlen en/of onderdelen.

Om het proces nog makkelijker en toegankelijker te maken, heeft Jonno dit hele proces op onze eigen website geautomatiseerd.

Zelf op zoek naar een website op budget? Bel of Mail ons gerust (vrijblijvend)!

E.info@betervindbaarbv.nl
T. 085-7823490