Heb jij creatief talent? Wij presenteren de artiestenwebsite!

Ben jij artiest, kunstenaar, toneelspeler, regisseur, of speel je in een bandje? Kortom, heb jij creatief talent en wil je dit aan de wereld laten zien? Dan is ons nieuwe product iets voor jou! Beter Vindbaar presenteert met trots de artiestenwebsite! De artiestenwebsite is hét product om jouw creatieve talent online te etaleren. Voor een zeer voordelige prijs maken wij voor jou een responsive website. Deze website is speciaal op maat, zodat je ook je creatieve talent in de website kwijt kan.

Waarom een artiestenwebsite?

Een goede website is tegenwoordig essentieel voor verhoogde verkoop van diensten, het bekend maken van je naam en misschien wel het belangrijkst van alles; online kunnen concurreren met andere artiesten!

Hoe werkt het?

Het systeem van de artiestenwebsite is vergelijkbaar met ons andere product: Mix je eigen website. Als klant stel je zelf de website samen door verschillende onderdelen te kiezen uit alternatieven die wij reeds gemaakt hebben. Door zo alle ‘onderdelen’ van te voren gemaakt te hebben, wordt het hele proces van een website maken versimpeld en versneld. Hierdoor kan tijd en geld bespaard worden zonder de kwaliteit van de website te verminderen. Om te zorgen dat niet alle geleverde websites op elkaar lijken, verversen wij tijdig de stijlen en onderdelen.

Wat leveren we op?

Het resultaat is een professionele website die responsive is en een goede basis heeft voor het eventueel verbeteren van de vindbaarheid. De website zal tevens in WordPress-omgeving afgeleverd worden, waardoor aanpassingen gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden.

Interesse? Neem contact op!

Nog niet overtuigd van ons product? Dan nodigen we je graag uit voor goed gesprek waarin we ons product verder toelichten. Je kunt ons natuurlijk altijd per mail of telefoon bereiken! Meer informatie kun je vinden in onze online flyer.

E.info@betervindbaarbv.nl
T. 085-7823490